Skip to content

Project Manager Infrastructuur

Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een gedreven Project Manager die het team versterkt voor complexe, strategische, innovatieve projecten. Kan jij als de beste het overzicht bewaren en zie jij steeds door de bomen het bos? Dan ben jij de Project Leader die we zoeken!

Jouw takenpakket

 Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en het beheren van de scope, planning en de kosten van het project. Door aan te sturen, te coördineren en beslissingen af te dwingen garandeer je steeds de verdere voortgang van het project. Je rapporteert hierover maandelijks.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden

  • Ervaring als Project Manager en specifiek met infrastructuur projecten
  • Hybrid Agile ervaring
  • Opzetten van Azure Cloud
  • Ervaring met Service Now is een pluspunt

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien en horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be