Skip to content

Project Leader Supply Chain

Ben jij een Project Leader met ervaring binnen supply chain? Heb je bovendien ervaring als change manager? Solliciteer vandaag nog!

Wat staat jou te wachten?

Onder jouw verantwoordelijkheden als Project Leader Supply Chain vallen ten eerste het voorstellen en valideren van een juiste scope afbakening. Daarnaast draag je bij aan de realisatie van de doelstellingen en het architecturale kader van het programma. Ook de planning, coördinatie en opvolging van de implementatie en integratie van nieuwe supply chain oplossingen behoren tot jouw takenpakket. Je voert een efficiënte governance uit voor de realisatie van het project volgens de vooropgestelde richtlijnen. Ten slotte zal je ook het project team coachen en faciliteren.

Project Leader Supply Chain
Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Project Leader over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met change management
  • Kennis van PMP

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be