Skip to content

Project Leader ERP

Ben jij een Project Leader ERP die kan terugblikken op verschillende jaren ervaring? Ben je steeds resultaatgericht en kostenbewust? Solliciteer nu!

Projectomschrijving

 Als Project Leader ERP heb je als doel het moderniseren van bestaande IT-systemen en de verdere digitalisering van bestaande processen. Het takenpakket is zeer divers en bestaat uit projectleiding en change management. Je zal ook instaan voor de selectie en het aansturen van leveranciers. Daarnaast  buig je je ook over de analyse en het uitschrijven van business cases. Je stelt hiervoor technische oplossingen voor en coördineert en voert testen uit.

Imalink - Project Leader ERP
Gewenste skills en kennis

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Project Leader ERP over de volgende ervaring en skills:

  • Ervaring met ERP gerelateerde projecten
  • MS Office
  • Kennis van GDPR

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be