Overslaan naar inhoud

Oracle Developer

Ben jij een proactieve Oracle Developer? Functioneer jij zowel zelfstandig als in teamverband? Kent PL/SQL geen geheimen voor jou? Solliciteer snel!

Jouw verantwoordelijkheden

Als Oracle Developer krijg je een zeer gevarieerd takenpakket. Je wordt namelijk hands-on ingezet in verschillende projecten als software engineer. Samen met het team zorg je steeds voor de beste software oplossing. Je fungeert als aanspreekpunt en levert steeds de nodige support wanneer nodig.

Jouw expertise

Naast het bezitten van een Master of Bachelor diploma beschik je als Oracle Developer over de volgende kennis en ervaring:

  • Minstens 5 jaar ervaring als software developer
  • Uitstekende kennis van PL/SQL
  • Oracle kent geen geheimen voor jou
  • Vlotte Nederlandse en Engelse communicatieskills

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be