Overslaan naar inhoud

Master Informatica met een passie voor Java

Vandaag zijn we op zoek naar nieuwe informatici. Studeerde je net af als Master Informatica met passie voor Java en popel je om als developer aan de slag te gaan? Zin om dat meteen als IT-Consultant te doen bij gerespecteerde ondernemingen? Bij Imalink geven wij jou graag deze kans. Met een “on the job training” rechtstreeks bij één van onze klanten word je klaargestoomd tot een volwaardig Java Developer! Klinkt dat traject jou als muziek in de oren? Solliciteer nu en we nodigen jou graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Wat staat jou te wachten?

Als Java Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier georganiseerd is. Je begint meteen met het ontwikkelen van applicatie componenten. Meer specifiek word je ingezet bij het design van deze componenten. Dat alles gebeurt in nauwe samenwerking met jouw technical lead en de senior developers. Hierbij wordt het aspect van testen en documenteren nooit uit het oog verloren.

Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Master diploma Informatica beschik je over de volgende kennis en ben je bereid je hierin verder te verdiepen:

  • Goede kennis van programmeren met Java
  • JPA, Hibernate en Spring klinken jou bekend in de oren
  • Test driven development

Uiteraard doet Imalink een beroep op gepassioneerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be