Skip to content

Junior Project Leader, Coördinator Infrastructure

We zijn op zoek naar een Junior Project Leader, Coördinator Infrastructure ter ondersteuning van de projectleiding. Handel jij steeds analytisch en probleemoplossend? Ben je steeds klantgericht en blijf je presteren onder tijdsdruk? Vind je bovendien het coördineren van projecten uitdagend? Solliciteer snel!

Junior Project Leader Coördinator Infrastructure
Jouw taakomschrijving

 Als Junior Project Leader sta je in voor de coördinatie van de dagdagelijkse vragen en projecten. Je fungeert als koppeling tussen de klant en de interne IT dienstverlening. Je zal je voornamelijk buigen over de meer bijzondere vragen die intern gecoördineerd moeten worden.

Jouw profiel

Als Coördinator Infrastructure beschik naast een Bachelor diploma meer specifiek over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aanzienlijke kennis van O365
  • Kennis van ITIL
  • Ervaring met timemanagement

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be