Skip to content

Junior Administratief Medewerker IT

Ben jij een Junior Administratief Medewerker met affiniteit voor informatica en die weet wat VGA, HDMI, storage en shares zijn? We zoeken jou! Bezorg ons vandaag nog jouw CV!

Junior Administratief Medewerker IT
Jouw to-do’s

 Als Junior Administratief Medewerker IT beschik je over een brede IT kennis en voor je administratieve taken uit. Tot jouw takenpakket behoren het bekijken van speciale vragen van gebruikers en deze uitklaren en afstemmen met technische collega’s. Je vraagt ook abonnementen aan bij operatoren en kijkt facturen na. Je staat tevens in voor het aansturen van aannemers en je bereidt bestellingen voor. Ten slotte ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie van overlegmomenten.

Het gewenste profiel

Als Junior Administratief Medewerker IT heb je een goede kennis van het informaticalandschap en ben je bereid de werking van een IT bedrijf te leren kennen. Daarnaast beschik je ook over volgende kennis:

  • Goede kennis van O365 pakketten
  • Brede kennis van informatica componenten
  • Kennis van ITIL

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be