Skip to content

Information Data Modeler

Beschik je over een hands on-kennis van data modellering, methodologieën en tools? Is denkwerk helemaal jouw ding?  Beschik je over de nodige overtuigingskracht dankzij jouw ervaring en enthousiasme ? Kijk je uit naar een job vol variatie en interessante contacten? Jij bent de Information Data Modeler die we zoeken! Stuur ons je Curriculum Vitae!

Information Data Modeler
Jouw takenpakket

 Als Information Modeler help je de business om conceptuele datamodellen te bouwen. Je peilt hiervoor naar de noden. Tevens voorzie je governance-regels en je past de reeds bestaande modellen aan. Je bent hierbij ook verantwoordelijk voor het opzetten van de nodige processen voor het beheer. Ten slotte sta je ook in voor de organisatie van workshops.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden

  • Uitstekende kennis van Archimate en ERD
  • Je bent tweetalig Nederlands, Engels
  • Ervaring met LDM is een pluspunt

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be