Skip to content

Industrial Engineer IT

Ben jij de communicatieve Industrieel Ingenieur die niet vreemd opkijkt bij het horen van de termen SCADA, IoT en OEE-data? Solliciteer snel!

Imalink - Industrial Engineer IT
Jouw takenpakket

Als Industrial Engineer werk je projectmatig mee aan het voorbereiden, installeren en inrichten van industriële systemen. Je zorgt voor de installatie en implementatie van nieuwe toepassingen in samenwerking met projectmanagers en solution architecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het Infrastructure lifecycle management. Hiervoor stel je de nodige roadmaps op.

Jouw ervaring

Naast het bezitten van een diploma in ICT of als industrieel ingenieur beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring binnen industriële omgevingen
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be