Skip to content

Functional & Test Analyst Oracle

Ben jij een Functional en Test Analyst Oracle met ervaring in logistieke processen? Is jouw aanpak analytisch en heb je een hands-on attitude? Solliciteer nu!

Jouw takenpakket

 Als Functional & Test Analyst Oracle maak je deel uit van het business project team dat verantwoordelijk is voor de rollout van Oracle. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd. Dit gaat van end to end integratie en testing tot configuratie en rapportering. Je helpt ook mee aan het uitwerken van verschillende interfaces. Door je expertise als business en/of functioneel analyst kom je bij de eindgebruikers te weten wat de precieze noden zijn.

Functional & Test Analyst Oracle
Jouw ervaring en skills

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Functional & Test Analyst Oracle over de volgende ervaring en skills:

  • Aantoonbare ervaring in business en functionele analyse van logistieke processen
  • Ervaring met het configureren van Oracle producten
  • Goede kennis van hands-on user acceptance testing

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be