Skip to content

Functional Data Analyst Banking

We zijn opnieuw op zoek naar een Functional Data Analyst Banking met minstens 5 jaar ervaring binnen de bancaire sector. Kan je hieraan nog ervaring van minstens 3 jaar in data migratie toevoegen? Presteer jij het beste onder druk? Communiceer jij hierbij vlot in het Nederlands of het Frans en zijn jouw Engelse writing skills helemaal on point? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Solliciteer snel!

Jouw dagtaak

Als Functional Data Analyst Banking ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de requirements, analyse, beschrijving en validatie van zowel de bestaande business processen als de nieuwe functionele noden van de gebruikers. Je formuleert hierbij een voorstel om het systeem te verbeteren. Je staat ook in voor het design van het complexe business proces in meer concrete oplossingen en designs. Tevens definieer je het testplan en de test cases.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma en jouw ervaring in een bank of financiële instelling, ben je sterk in de volgende technische kennis:

  • BPMN
  • SDLC
  • Jira, SOAP
  • HP Quality Center
  • XML, SQL en Oracle

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be