Skip to content

Functional Auditor Data

Ben jij een Functional Analyst met een passie voor data management? Heb jij graag de controle over wat er geïmplementeerd wordt? Solliciteer nu!

Korte taakomschrijving

Als Functional Analyst DQM zal je verschillende kwaliteitscontroles uitvoeren op vlak van data governance en management. Je waakt over de implementaties zodat die voldoen aan de verwachtingen van de business wat DQM betreft. Je valideert of het gebruik van de business data in lijn zijn met de businesspartijen.

Functional Auditor Data
Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functional Auditor Data over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring als Business of Functional Analyst
  • Analytisch onderbouwd
  • Kennis van SAFe is een plus
  • Vlotte communicatieskills in Nederlands en Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be