Skip to content

Functional Analyst UML

Functional Analyst UML

We breiden ons team graag uit met een Functional Analyst UML die ook aantoonbare ervaring heeft met Business Analyse. Kan jij als de beste de noden van de klanten begrijpen en kan je steeds tot de meest gepaste oplossing komen? Heb je bovendien ervaring in het voorzien van support aan de gebruikers? Beschrijf je jezelf als assertief en proactief? Neem je ook al eens graag een coachende rol op? We zoeken jou! Nu! Laat het ons weten en tot snel!

Jouw taken

Als Functioneel Analist UML zal je instaan voor het analyseren van de business noden. Je zal ze daarenboven vertalen in duidelijke en beknopte user stories. Je bent tevens verantwoordelijk voor de creatie van het business process en de documentatie van het functioneel systeem aan de hand van UML-artifacts. Je levert hierbij een actieplan op en produceert diverse test scenario’s die je vervolgens ook zelf opvolgt.

Jouw skills en expertise

Naast het bezitten van een Master diploma ben je als Functional Analyst UML heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je bent een krak met UML
  • Ervaring met UI design heb je zeker en vast
  • Je hebt kennis van Sparx Enterprise Architect
  • Goede kennis van Oracle en MS SQL server zijn mooi meegenomen

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be