Skip to content

Functional Analyst Sophis

Ben jij een leergierige Functional Analyst met interesse voor financiële markten? Ben je daarnaast een creatieve problem solver? Solliciteer nu!

Functional Analyst Sophis
Jouw verantwoordelijkheden

Als Functional Analyst Sophis maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de functionele en technische support van applicaties. Binnen dit team sta je in voor de analyse, blueprint en het ontwikkelen van applicaties. Ook het testen, documenteren en ondersteunen van de applicaties behoort tot jouw kerntaken.

Jouw kennis en ervaring

Naast het bezitten van een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) beschik je als Functional Analyst Sophis over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring met Sophis
  • Goede kennis van OO programmeren
  • Kennis van Python en SQL is mooi meegenomen
  • Vlotte communicatieskills in Nederlands en Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be