Skip to content

Functional Analyst O365

Ben jij de Functional Analyst die de O365 technologie op de voet volgt? Zijn out-of-the-box functionaliteiten jouw ding? Solliciteer nu!

Jouw taak in een notendop

 Als Functional Analyst capteer je de functionele vragen van de organisatie. Je vertaalt ze dan ook naar concrete oplossingen.  Meer concreet zal je instaan voor het mappen van het technologisch aanbod van Microsoft met de noden van de organisatie. Een conceptueel denkvermogen en planmatige werkwijze zijn hierbij een must. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden van workshops. Je staat ten slotte ook in voor de communicatie over de functionele en technische inzichten met o.a. de IT architecten en de security officers.

Imalink - Functional Analyst
Jouw ervaring en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functioneel Analist over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van Office 365
  • Aantoonbare ervaring van PowerShell, Javascript en JSON
  • Ervaring met migratietools zoals SharePoint Migration is een must
  • Agile en Scrum zijn gekende methodologieën
  • Je bent een wandelend woordenboek NL-EN, EN-NL

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be