Skip to content

Functional Analyst Liquidity Risk

Ben jij een Functional Analyst met een goede kennis van de financiële markt? Communiceer je helder als Liquidity expert? Solliciteer nu!

Imalink - Functional Analyst Liquidity Risk
Wat staat jou te wachten?

Als Functional Analyst ben je verantwoordelijk voor het design van de dynamische liquidity en NSFR applicatie. Je analyseert daarbij de business requirements en vertaalt die in de juiste configuratie a.d.h.v. java code algoritmes. Ook het testen en debuggen van de testresultaten behoren tot je takenpakket. Ten slotte sta je in voor de training van de business users.

Waar ben je goed in?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functioneel Analist over de volgende vaardigheden:

  • Aantoonbare ervaring als Business Analyst in Liquidity gerelateerde projecten
  • Kennis van OneSumX
  • Goed begrip van RiskPro data model & SQL /Oracle syntax
  • Uitgebreide kennis van Java programmeertaal en RiskPro Java libraries
  • Kennis van Asset & Liability management en Behavioral modelling
  • Bezit van FRM certificaat is een plus

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be