Skip to content

Functional Analyst Insurance

Ben jij de senior Functional Analyst met ervaring in de verzekeringssector die steeds de goede verbanden legt. Solliciteer vandaag nog!

Jouw dagtaak

Als  Functional Analyst help je mee aan het implementeren van nieuwe regulaties. Met je positieve en tevens kritische mindset zal je daarbij ten eerste de noden van het project identificeren. Je vertaalt ook de functionele vraag naar het technische team en levert een solution design op. Je zal dit team ook bijstaan tijdens de ontwikkelingsfase. Ten slotte behoren ook het definiëren en uitvoeren van de teststrategie tot jouw takenpakket.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functioneel Analist over de volgende vaardigheden:

  • Ervaring in de insurance sector
  • Hands on kennis van Linux
  • Ervaring en kennis van technical designs en architectuur is een plus

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be