Skip to content

Functional Analyst Data

Heb jij al minstens 5 jaar ervaring als functioneel analist ? Deins je niet terug voor het nemen van initiatieven en verantwoordelijkheid? Ben je gemotiveerd en functioneer je zowel in team als individueel. Laat het ons dan snel weten en solliciteer voor Functional analyst .

Dit staat je te doen

Als functioneel analist ben je de sleutelfiguur tussen de business en IT . Je bent verantwoordelijk voor de functionele analyses van de informatiesystemen die beantwoorden aan de noden van de business binnen de bestaande architecturen en standaarden. Het is dan ook belangrijk je zowel de business als de IT processen eigen te maken.

Dit kan je als de beste

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

 

  • Je heb ervaring met FinRep, CoRep, Basel III Liquidity, ICAAP
  • Kennis van PowerDesigner is plus

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be