Skip to content

Functional Analyst Cloud

Ben jij een Functional Analyst Cloud met een passie voor het analyseren van integraties in een Azure omgeving? Ben je een teamplayer? Solliciteer nu!

Jouw verantwoordelijkheden

 Het project is de opstart van een software factory organisatie in een cloud omgeving. Als Functional Analyst Cloud ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en omschrijven van de functionele requirements. Je zal instaan voor het uitschrijven van integratie specificaties en testcases. Ook het uitvoeren van systeemtesten behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast verzorg je de support en opvolging van acceptatietesten en bied je steeds operationele ondersteuning.

Imalink - Functional Analyst Cloud
Jouw skills en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functional Analyst Cloud over een goede kennis en ervaring van:

  • Aantoonbare ervaring als Functional Analyst
  • Goede kennis van Azure
  • Ervaring met Cloud

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!


Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be