Skip to content

Functional Analyst Banking

Wij zijn opnieuw op zoek naar een functional analyst banking. Kan jij terugvallen op minstens 5 jaar ervaring en ben jij een resultaatgericht persoon met sterke communicatieve vaardigheden die zowel in team als individueel functioneert? Laat het ons vandaag nog weten!

Jouw takenpakket

Als Functioneel Analist, in de bancaire sector, ben je verantwoordelijk voor de analyses van de business requirements en de vertaling ervan in een application design en configuratie. Ook het testen en debuggen behoren tot je kerntaken.

Jouw vaardigheden

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Bancaire ervaring
  • Handig met SQL, Oracle
  • Zeer vaardig met Java

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het ! 

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be