Skip to content

Functional Analyst Banking

Ben jij een Functional Analyst met ervaring in de bancaire sector? Met een analytische mindset en goede communicatie skills? Solliciteer nu!

Jouw taakomschrijving

Als functioneel analist ben je de brugfiguur tussen technische collega’s en applicatiemanagers enerzijds en de gebruikers anderzijds Je zal als Functional Analyst de business requirements analyseren en vertalen naar een fit-for-purpose IT oplossing. Je neemt daarnaast de leiding in het coördineren van verschillende veranderingen. Ook het aansturen van de ontwikkelaars is een van jouw taken.

Functional Analyst Banking
Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functional Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Kennis van Tax en CRS
  • Aantoonbare ervaring met Powercenter, Perl
  • Vaardig met Oracle

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be