Skip to content

Functional Analyst Banking

Op zoek naar een nieuwe opportuniteit als Functional Analyst binnen de bancaire sector? Wij hebben jou nodig! Ben je een ware initiatiefnemer en problemsolver? Heb jij bovendien aantoonbare ervaring met data migratie en werkte je al eerder samen met een team van developers? Breng ons asap op de hoogte!

Imalink - Functional Analyst
Jouw takenpakket

Als Functional Analyst is jouw verantwoordelijkheid de oplevering van verschillende product features. Je staat in voor het design van de applicatieve oplossing. Tot jouw takenpakket behoort ook het organiseren van het werk van de developers. Je zal ook blocking issues identificeren en hierover communiceren met het team en nadenken over mogelijke oplossingen.  

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Excellente skills in design en modelling
  • Zeer vaardig met requirements gathering technieken
  • Bedreven in code review en testing
  • Goede kennis van C#, XML, .NET, Angular
  • Ervaring met data migratie

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be