Skip to content

Full Stack .NET Developer

We zijn op zoek naar een full stack developer waarvoor .NET geen geheimen heeft. Ben jij analytisch en oplossingsgericht ingesteld?  Kan jij goed om met snel veranderende prioriteiten? Ben jij perfect tweetalig? Is het antwoord op bovenstaande vragen volmondig JA? Solliciteer dan snel en wij contacteren jou!

Jouw takenpakket in een notendop

Als full stack ontwikkelaar denk je na over het ontwikkelproces: van de keuze van de correcte technologie en workflow tot het opstellen van coding guidelines en kwaliteitsstandaarden. Je ontwikkelt een visie en samen met je team sta je in voor nieuwe ideeën en initiatieven. Je neemt ook deel aan User Testing sessies en ontwikkelt jezelf als een ware expert en ambassadeur.

Welke skills beheers jij als de beste? 

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma, of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

  • .NET 4,5 (of hoger)
  • .NET Core
  • Azure
  • Agile / scrum

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

OKé, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be