Skip to content

Full Stack .NET Developer

Ben jij een ervaren en vooral dynamische Full Stack .NET Developer die vlot communiceert in het Nederlands en het Engels? Solliciteer nu!

Full Stack .NET Developer
Korte projectomschrijving

Als Full Stack .NET ontwikkelaar kom je terecht in een dynamisch team voor de ontwikkeling van o.a. mobiele applicaties. Grondige kennis van zowel frontend als backend ontwikkeling is vereist. De backend ontwikkelingen gebeuren in C#. Je staat ook in voor het implementeren van REST services. Daarnaast fungeer je als klankbord op vlak van architectuur en ben je verantwoordelijk voor state-of-the-art implementaties.

Jouw profiel in een notendop

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Full Stack .NET Developer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van Angular
  • Uitgebreide kennis van C# en Entity Framework
  • Ervaring met Elastic Search is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be