Skip to content

Full Stack Developer

We zijn op zoek naar een full stack developer die niet terugdeinst voor problemen binnen en buiten zijn comfortzone kan werken. Steek jij als teamspeler graag de handen uit de mouwen en heb jij een hands-on werk mentaliteit. Bezorg ons dan snel jouw CV.

Hoe zal jou dag eruit zien?

Je zal als full stack ontwikkelaar verantwoordelijk zijn voor de technische kwaliteit en je zal meedenken over hoe de gevraagde features het best geïmplementeerd worden binnen het opgezette architectuur landschap. Hierbij zal de je de kwaliteit van de opgeleverde code bewaken.  Je zal steeds denken vanuit het perspectief van de gebruiker en deelnemen aan User Testing Sessies.

Waar blink jij in uit?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma, of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende vaardigheden:

  • NodeJS, NextJS, ExpressJS
  • Docker
  • UX, prototyping, user testing
  • SQL server

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Marthe H.

Zelfstandig ICT Consultant Mobile

Elk project is anders, elk bedrijf is anders. En dat geeft de nodige variatie. Want routine is niets voor mij. Working with Imalink keeps me sharp.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be