Skip to content

Full Stack Developer PHP

Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als Full Stack Developer PHP? Ben je een pro in programmeren? Functioneer je goed zowel zelfstandig als in team? Ben je daarbij steeds nauwkeurig en resultaatgericht? Communiceer je bovendien vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels? We zoeken jou! Laat het ons weten!

 

Full Stack Developer - Imalink
Jouw verantwoordelijkheden

Als Full Stack Developer PHP voer je technische analyses uit op basis van de functionele behoeften. Je staat in voor de ontwikkeling van applicaties en zorgt tegelijkertijd voor de naleving van de best practices. Je bent ook verantwoordelijk voor het opschrijven van de technische documentatie. Je doet dat op een pragmatische en realistische manier.

Jouw vaardigheden

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Je hebt ervaring met PHP
  • Symfony4+ kent geen geheimen voor je
  • Je hebt kennis van GDPR
  • Ervaring met Javascript en Linux is een plus

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Artuur VDK

Artuur VDK

Full Stack Angular Web Developer

Vandaag werk ik voor Imalink als fullstack developer in een bancaire omgeving. Fullstack, want ik doe alles; ik pas databases aan, schrijf code in Java als backend en creëer een frontend met Javascript (Typescript en Angular). Superleuk dat Imalink mij de mogelijkheid biedt om dergelijke opdracht uit te voeren bij een grote bank. Zo leer ik goed hoe het ganse proces werkt.

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be