Skip to content

Frontend Developer Drupal

Ben jij een gemotiveerde Frontend Developer gespecialiseerd in Drupal? Zet je zonder moeite webdesigns om? Solliciteer vandaag nog!

Frontend Developer Drupal
Taakomschrijving

Je zal als Frontend Developer Drupal ten eerste verantwoordelijk zijn voor het programmeren en implementeren van internet applicaties. Je zal hiervoor de complexiteit van de te ontwikkelen applicaties moeten inschatten. Tevens sta je in voor het aanpassen van bestaande websites en applicaties.

Kennis en ervaring

Naast het bezitten van een Bachelor diploma in grafische vormgeving of een andere IT-gerelateerde opleiding beschik je als Frontend Developer Drupal over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van Drupal 8
  • Aantoonbare ervaring met de implementatie van responsive websites
  • Kennis van Javascript en HTML

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be