Overslaan naar inhoud

Frontend Developer Angular

Ben jij de communicatieve Frontend Developer die zeer vlot overweg kan met Angular? Ken je bovendien alles van Javascript? Solliciteer nu!

Wat staat jou te wachten?

Als Frontend Developer Angular programmeer en implementeer je verschillende componenten van applicaties. Je schat steeds de complexiteit van de te ontwikkelen applicaties in. Op basis van jouw analyse stel je oplossingen voor mogelijke technische problemen voor. Je coacht de teamleden in het gebruik van de frameworks en tools. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het aanpassen van de bestaande websites en applicaties.

Wat verwachten we van jou?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Frontend Developer Angular over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Excellente kennis van Angular en Javascript
  • Goede kennis van HTML, CSS en Sass
  • Ervaring met usability en toegankelijkheid

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Artuur VDK

Artuur VDK

Full Stack Angular Web Developer

Vandaag werk ik voor Imalink als fullstack developer in een bancaire omgeving. Fullstack, want ik doe alles; ik pas databases aan, schrijf code in Java als backend en creëer een frontend met Javascript (Typescript en Angular). Superleuk dat Imalink mij de mogelijkheid biedt om dergelijke opdracht uit te voeren bij een grote bank. Zo leer ik goed hoe het ganse proces werkt.

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be