Skip to content

Field Engineer

Beschik jij over een inzichtelijke kennis van hard- en software op netwerkniveau enerzijds en van internet en netwerken anderzijds? Kennen zowel Android als IOS geen geheimen voor jou? Jij bent de Field Engineer die we zoeken! Laat het ons vandaag nog weten!

Jouw taken

 Als Field Engineer los je alle problemen op van de werkplek van de klant. Meer bepaald gaat het om bekabelings-, hardware- of softwareproblemen. Je analyseert het probleem en zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing, zowel ter plaatse als op afstand. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van technische documentatie.

Field Engineer
Jouw vaardigheden en kennis

Als starter heb je een ruime (theoretische) basiskennis van onderstaande zaken:

  • Technische kennis van beheer- en overnametools als Active Directory en Mobile Device Management
  • Aantoonbare ervaring met een Microsoftomgeving
  • Kennis van ITSM tooling

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be