Skip to content

Ervaren Support Engineer

Word jij binnenkort onze nieuwe ervaren Support Engineer? Ben je klaar om de klanten te ondersteunen op vlak van security, operating systems en alles wat met de werkplek te maken heeft? Ben je steeds communicatief en klantgericht? Solliciteer vandaag nog en we contacteren je zo snel mogelijk.

Wat wordt van jou verwacht?

 Als ervaren Support Engineer maak je deel uit van het team dat de werkplek van de eindgebruiker beheert. Softwaredistributie, deployments, beheer van de assets en licenties zijn taken die bij deze opdracht horen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van de technische documentatie. Je neemt steeds initiatief om op eigen kracht je dagelijks werk uit te voeren. Je zorgt steeds voor continuïteit. Je werkt technische vernieuwingen uit en neemt de technical lead.

Ervaren Support Engineer
Hoe ziet jouw profiel eruit?

Als ervaren Support Engineer kan je op minstens 5 jaar ervaring terugkijken. Je beschikt daarnaast over een doorgedreven kennis en ervaring op vlak van onderstaande zaken:

  • Ervaren met Windows 10, Android en IOS
  • Kennis van PowerShell en Python
  • Vaardig met security, antivirus, Altiris en spam

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be