Skip to content

Ervaren Administratief Medewerker IT

Ben jij een ervaren Administratief Medewerker IT die weet wat VGA, HDMI, storage en shares zijn? We zoeken jou! Bezorg ons vandaag nog jouw CV!

Jouw to-do’s

 Als ervaren Administratief Medewerker IT beschik je over een brede IT kennis en voor je administratieve taken uit. Tot jouw takenpakket behoren het bekijken van speciale vragen van gebruikers en deze uitklaren en afstemmen met technische collega’s. Je vraagt ook abonnementen aan bij operatoren en kijkt facturen na. Je staat tevens in voor het aansturen van aannemers en je bereidt bestellingen voor. Ten slotte ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie van overlegmomenten.

Ervaren Administratief Medewerker IT
Het gewenste profiel

Als ervaren Administratief Medewerker IT heb je minstens 5 jaar ervaring op jouw conto in een administratief ondersteunende taak binnen een IT bedrijf. Bovendien beschik je ook over volgende kennis:

  • Goede kennis van O365
  • Brede kennis van informatica
  • Kennis van ITIL

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be