Skip to content

Data Scientist

Ben jij de enthousiaste Data Developer of  Data Scientist met een passie voor semantische ontwikkeling die we zoeken? Beschrijf je jezelf voornamelijk als een leergierig persoon met een gezonde teamgeest. En ben je communicatief en analysegericht? Vervoeg dan snel ons team van Data Scientists!

In een notendop!

Je werkt mee aan de ontwikkeling van een semantisch web waarin Linked Open Data centraal staat. In teamverband sta je in voor het coderen, testen en debuggen van programmatieopdrachten. Je zal ook zelfstandig als ontwikkelaar opereren in kleinere ontwikkelopdrachten.

Jouw skills!

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je hebt ervaring met data development
  • Je beschikt over een up to date kennis inzake Business Intelligence
  • UML en Docker kennen geen geheimen voor jou
  • Pyspark, NumPy en PyTorch zijn je niet onbekend
  • Je hebt ervaring met Java

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be