Skip to content

Business Architect Data Lake

Intro & Taakomschrijving

We verwelkomen graag zo snel mogelijk een nieuwe Business Architect Data Lake in ons team. Droom je over het opzetten van een Data Lake waarna andere gerelateerde projecten kunnen volgen? Wij laten die wens uitkomen. Ben je bovendien in staat complexe zaken te structureren die zich als een ware teamplayer steeds snel kan inwerken, dan ben je de geknipte kandidaat voor deze vacature. We horen het graag vandaag nog!

Als Business Architect Data Lake help je bij het omzetten van de strategie en requirements naar een architectuur op het vlak van services, processen en informatiestromen. Je bewaakt daarbij de samenhang tussen verschillende projecten en staat in voor de consistentie en de toepassing van de gekozen business oplossing door af te stemmen met de project teamleden.

Business Architect Data Lake
Skills

Naast het bezitten van een Master diploma ben je als Business Architect Data Lake heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Ervaring met repository based modelling tools zoals Mega
  • Kennis van Archimate is een must
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be