Skip to content

Data Engineer

Ben jij een krak in het analyseren van data processen? Laten jouw analytische en probleemoplossende skills je nooit in de steek?  Bezit je bovendien ervaring in de financiële sector? Beschreven we zonet jou als dynamische en gedreven Data Consultant die daarnaast ook een goed woordje Engels spreekt? Solliciteer vandaag nog!

Imalink - Data Engineer
Waar werk jij straks aan mee?

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de source data dictionaries. Je creëert daarbij technical mappings. Tot jouw takenpakket behoren tevens het valideren en testen van data transformaties. Je ontwikkelt ook de automatisaties en optimaliseert de technische processen. Ten slotte zorg je voor de voorbereiding, planning en uitvoering van de technische setup en verbeter je de constante monitoring van de technische processen en automatisaties.

Een oplijsting van jouw beste skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Je hebt een goede kennis van Teradata SQL functies
  • Ervaring met Workflow en orchestration management
  • Kennis van Linux

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be