Skip to content

Data Engineer

Ben jij een Data Engineer met een excellente kennis van Python en SAS? Zijn dataontwikkeling en manipulatie jouw passie? Solliciteer vandaag nog!

Korte taakomschrijving

Als Data Science Engineer zal je data verzamelen, begrijpen en integreren. Met behulp van statistische technieken lever je producten en inzichten aan die het beleid ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het aanreiken van relevante data.  Daarnaast werk je mee aan de verdere uitbouw van het platform waarop ontwikkeld wordt. Ook het designen van de dataflow en de industrialisatie van algoritmes zijn jouw taken.  Ten slotte sta je in voor de kwaliteitscontrole van de data science oplossingen.

Data Engineer
Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Data Engineer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring met Python
  • Zeer goede kennis van SAS
  • Vaardig met statistiek en algoritmes

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be