Skip to content

Data and Digital Analyst

Momenteel zijn we op zoek naar een communicatievaardige Informatie Analist. Houd je van complexe gegevensmodellen en informatiestructuren ? Heb je inzicht in metamodellen ? Werk je graag mee aan de digitale toekomst ? Kan jij als geen ander business behoeften vertalen naar concrete oplossingen? Antwoordde je op al deze vragen “ja” ? Stuur ons dan als de bliksem jouw Curriculum Vitae !

Jouw dagtaak in het kort

Als Analist zal van jou verwacht worden dat je de use cases voor de functionele teams verzorgt. Je zorgt zowel voor de business als de functionele analyse. Hieronder verstaan we zowel het domain model, het informatie model als de verschillende dataflows. Je beschrijft de documentatie alsook de test scenario’s.

Jouw vaardigheden in een notendop

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende vaardigheden:

  • Minstens 5 jaar ervaring als Business Analyst
  • Het in kaart brengen van gegevens en modellen
  • Doorgedreven ervaren met UML (use cases, activity, sequence en class diagramsà
  • Het werken in Scrum Teams
  • Agile

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be