Skip to content

Data Analyst Jupyter

Ben je een proactieve Data Analyst met kennis van Jupyter? Beschik je bovendien over een goede kennis van GDPR? Laat het ons weten!

In een notendop

Als Data Analyst ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de nodige data in samenwerking met de business. Je schrijft hiervoor de documentatie. Je staat ook in voor het uitwerken van de data queries. Tevens zal je ook testen. Je waakt daarbij over de kwaliteit van de data.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Data Analyst over de volgende vaardigheden:

  • Jupyter Notebook kent geen geheimen voor jou
  • Goede kennis van GDPR
  • Ervaring met IntelliJ en Hadoop
  • Vaardig met Python

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!


Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be