Skip to content

Business Intelligence Developer

Ben jij de enthousiaste Business Intelligence Engineer die we zoeken? Beschrijf je jezelf als flexibel en leergierig en heb je een gezonde teamgeest? Ga je met jouw can-do attitude geen enkele uitdaging uit de weg? Dan is deze job je op het lijf geschreven! Solliciteer vandaag nog!

Waar werk jij straks aan mee?

Als BI Administrator sta je in voor het onderhoud, de implementatie en verdere ontwikkeling van bestaande Microsoft BI oplossingen. Samen met een team verzamel je de rapporteringsvereisten voor klanten en werk je in nauw overleg met de eindgebruiker analyses uit. Ook het aanpassen van onderliggende tabulaire modellen en ETL flows behoort tot jouw takenpakket.

Een oplijsting van jouw beste skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je beschikt over een up to date kennis inzake BI architectuur
  • Je hebt ervaring met SQL Server Integration Services 2017 en DAX
  • Je bent een wandelend woordenboek Nederlands-Engels en Engels-Nederlands
  • Je koestert een Agile mindset

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be