Skip to content

Business Architect

Een Business Architect met een passie voor Artificial Intelligence en Machine Learning? Op zoek naar een uitdagend en gevarieerd project? Solliciteer nu!

Jouw profiel

Als Business Architect zal je verantwoordelijk zijn voor het bepalen en implementeren van projecten. Je zorgt voor een goede storyline en brengt de ideeën over aan de stakeholders. Je verzorgt ook de resultaten van de implementatie van verschillende projecten.  Je houdt hierbij rekening met het doel, de timing, kosten en risico’s.  Je treedt op als coach voor de projectleiders. Ten slotte rapporteer je over de

Business Architect
Jouw kennis en ervaring

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Architect over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Vaardig met het implementeren van AI modellen
  • Ervaring in een leidinggevende rol

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be