Skip to content

Business Architect

Vervoeg jij vandaag ons team van Business Architecten? Fungeer jij als de brug tussen de business en IT? Breng je graag proactief ideeën aan die een meerwaarde kunnen betekenen? Kan jij samen met de projectteams nadenken over de processen, hen inspireren en challengen? Treuzel niet en stuur ons meteen een mailtje of bel ons op!

Jouw takenpakket

Als Business Architect ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van architectuurwerk. Tevens werk je verschillende architecturale oplossingen uit.  Je ondersteunt hierbij de Project Manager in de organisatie van het projectwerk. Ook zal je de projectinitiatie voor de weerhouden business ideeën ondersteunen.

Imalink - Business Architect
Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden

  • Ervaring in als Architect in het domein van productie
  • Ervaring in technologie en methodologie als Architect
  • Talenkennis: Nederlands, Engels en Frans

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be