Skip to content

Business Architect

Ben jij een communicatieve Business Architect die steeds nauwgezet en proactief is ? Ben jij een brugfiguur met expertise in architectuuroplossingen? Solliciteer nu!

Taakomschrijving

Als Business Architect werk je mee aan verschillende projecten. Ten eerste sta je in voor het voorbereiden van het architectuurwerk dat gerealiseerd moet worden. Je werkt steeds verschillende architecturale business oplossingen uit. Je verzorgt de communicatie van de business architect inhoud naar de verschillende teams.

 

Profielomschrijving

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Architect over de volgende ervaring en skills:

  • Aantoonbare ervaring als Business Architect
  • Vaardig met het voorzien van een roadmap

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be