Overslaan naar inhoud

Business Analyst Web

Ben jij een communicatieve Business Analyst Web gespecialiseerd in website, webtechnologie en user experience? Kan je terugblikken op enkele jaren ervaring ? Solliciteer nu!

In een notendop

Als Business Analyst Web sta je in voor de opvolging van verschillende projecten die gerelateerd zijn aan de website. Je vertaalt de behoeften van de klant naar een business analyse. Die illustreer je met wireframes en procestekeningen. Als Business Analyst sta je tijdens het ontwikkelproces in contact met de projectleider en het development team. Je beantwoordt functionele vragen en houdt steeds rekening met haalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Ook het testen van de ontwikkelingen behoort tot jouw takenpakket.

Business Analyst Web
Profielomschrijving

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analyst Web over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring en interesse in websites en/of content systemen
  • Aantoonbare ervaring met design thinking
  • Het mobile first principe kent geen geheimen voor jou
  • Kennis van Confluence en Jira
  • Je hebt een agile mindset

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be