Skip to content

Business Analyst Web

Ben jij een leergierige Business Analyst Web gespecialiseerd in website projecten? Begrijp je steeds de behoeften van de business? Solliciteer nu!

In een notendop

Als Business Analyst Web sta je in voor de opvolging van de projecten die gerelateerd zijn aan de website en de content verschaffende systemen. Je bent verantwoordelijk voor de business analyses en controleert de haalbaarheid. Met jouw analytische geest begrijp je de business behoeften en leg je de basis voor een technische vertaling.

Business Analyst Web
Profielomschrijving

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analyst Web over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring en interesse in websites en/of content systemen
  • Kennis van AEM is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be