Skip to content

Business Analyst Operations

Ben jij een communicatieve Business Analyst die kan terugblikken op enkele jaren ervaring? Voel je je helemaal thuis in een agile omgeving? Solliciteer nu!

 

Waar werk jij straks aan mee?

Als Business Analyst Operations sta je in voor de analyses binnen verschillende operation projecten. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor de system requirement analyse. Je verzorgt bovendien ook het process design. Je doet dit allemaal op basis van de standaarden. Ten slotte documenteer je  hier nauwkeurig over.

Een oplijsting van jouw beste skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je hebt een gedegen kennis van requirement analyse
  • Je koestert een agile mindset

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be