Overslaan naar inhoud

Business Analyst HR

Ben jij een dynamische Business Analyst? Kennen HR processen geen geheimen voor jou? Communiceer je vlot in het Nederlands en Engels? Solliciteer nu!

Wat staat jou te wachten?

Als Business Analyst HR ben je verantwoordelijk voor het opstellen de verschillende processen bij het HRM-pakket. Je zorgt voor de implementatie van een nieuw ERP programma.  

 

Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analyst HR over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met Business Process Mapping
  • Ervaring met ERP pakketten
  • Kennis van BPMN

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be