Skip to content

Business Analyst Data Analytics

Ben jij Business Analyst met minstens 5 jaar ervaring binnen Data Analytics en BI? Ben je georganiseerd en oplossingsgericht? Solliciteer nu!

Jouw verantwoordelijkheden als Business Analyst

 

Als Business Analyst begrijp je de business noden en vertaalt die in functionele requirements. Je staat in voor het modelleren en documenteren van de gevraagde datamodellen. Je neemt deel aan de ontwikkeling van de geanalyseerde rapporten. Tevens help je met de ontwikkeling van de testscenario’s. Je respecteert hierbij steeds de prioriteiten en timing zoals voorzien in de projectplanning.

Jouw vaardigheden en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analist over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Goede kennis van BPMN, Information Models
  • Uitstekende kennis van BI Data modelling technieken
  • Ervaring met Data Lake concepten en tools zoals Azure Data Lake en Azure Analysis Services
  • Vaardig met Qlik Sense en Power BI
  • Je drukt je makkelijk uit in het Nederlands, Engels en Frans

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be