Skip to content

Business Analyst Communication

Ben jij een kritische Business Analyst Communication die als de beste inzicht krijgt in verschillende operationele processen? Communiceer je helder en overtuigend? Solliciteer nu!

Jouw takenpakket

Als Business Analyst Communication ben je de spilfiguur tussen de stakeholders en IT. Je onderzoekt de noden op vlak van de interne communicatiesystemen en vertaalt die in de juiste oplossingen. Op die manier optimaliseer je de interne communicatieflows en tools. Je zal ook focussen op de systeemkwaliteiten en beperkingen. Daarnaast ontwerp je het gebruik van een applicatie. Je coördineert hiervoor de testen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de nodige documentatie en heb je een adviserende rol tijdens de implementatie.

Jouw ervaring en skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analyst Communication over de volgende ervaring en skills:

  • Je blikt terug op minstens 4 jaar ervaring als Business Analyst
  • Kennis van M365 is mooi meegenomen
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be