Skip to content

Business Analyst

Ben jij een Business Analyst die vlot communiceert? Wil je terechtkomen in een internationale context? Solliciteer snel!

Jouw functie

 Als Business Analyst help je de organisatie bij het halen van de vooropgestelde doelen. Je staat in voor het beheer van de processen in overleg met business process owners. Je adviseert steeds over mogelijke procesverbeteringen en bent verantwoordelijk voor het conceptuele design van de nieuwe eisen. In het kader hiervan werk je verschillende processen uit. Ten slotte bied je ook ondersteuning tijdens de change management projecten.

Imalink - Business Analyst
Jouw ervaring en kennis

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Business Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring als Business analist binnen productie, onderhoud en kwaliteit
  • Kennis van ERP en andere bedrijfsapplicaties
  • Aantoonbare ervaring met de implementatie van change management projecten

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be