Skip to content

Big Data Cloud Architect AWS

Ben jij een communicatieve Big Data Cloud Architect met doorgedreven kennis van AWS? Zit Cloud computing in je bloed? Solliciteer nu!

Taakomschrijving

Als Big Data Cloud Architect krijg je de verantwoordelijkheid over de architectuur van het data science platform. Je legt hierbij de nadruk op interactieve computing. Concreet zal je instaan voor zijn veiligheid, onderhoudbaarheid, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en integratie tussen componenten op het platform. Je vertaalt de functionele noden in een concrete oplossing. Ook documenteren behoort tot jouw takenpakket.

Kennis en ervaring

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Big Data Cloud Architect AWS over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Zeer vaardig met AWS Cloud computing
  • Goede kennis van Kubernetes
  • Apache Spark en Terraform kennen geen geheimen voor je

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be