Skip to content

Big Data Cloud Architect

Jouw verantwoordelijkheden

In een notendop sta je als Big Data Cloud Architect in voor de Data Pipelines, Data Transformation, Data Ingestion, Data Architecture. Ook performance optimization en monitoring behoren tot je takenpakket. Je doet hierbij ook voorstellen om de data kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit te verbeteren. Hiervoor creëer je verschillende oplossingen door het integreren van verschillende programmeertalen en tools.

Jouw technische kennis

Naast het bezitten van een Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je hebt kennis van verschillende Big Data Frameworks
  • Hadoop kent geen geheimen voor je
  • Je hebt ervaring met NoSQL Databases als Cassandra en MongoDB
  • Java en Python zijn helemaal jouw ding
Big Data Cloud Architect

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be