Skip to content

BI Project Manager

Wil jij je als Project Manager verdiepen in uitdagingen van het Business Intelligence team? Ben je communicatief en klantgericht? Solliciteer nu!

Imalink - BI Project manager
Your profile

Als BI Project Manager zal je ten eerste instaan voor het beheer van verschillende BI opdrachten van A tot Z. Dit houdt opvolging, coördinatie en rapportering van het service delivery proces in. Je capteert en registreert steeds de noden van de verschillende partners. Je organiseert vergaderingen om acties en planningen te stroomlijnen. Ook het voorstellen van verbeteringen van het planningsproces, de tools en methodieken behoort tot jouw takenpakket. Ten slotte ben je ook verantwoordelijk voor de agile transformatie van het BI team.

Your skills and knowledge

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Project Manager over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Brede achtergrond in Business Intelligence
  • Goede kennis van Microsoft Office en in het bijzonder Excel
  • Kennis van Jira is mooi meegenomen
  • Ervaring binnen data context is een groot pluspunt

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be