Skip to content

BI Developer

Een ervaren BI Developer die sterk is in dimensionele modellering en bovendien over ware coachingskills beschikt? We zoeken jou! Solliciteer nu!

Jouw rol als BI Developer

Als BI Developer ben je verantwoordelijk voor de analyse, de implementatie, het testen en het onderhoud van de ETL-processen. Je stelt hierbij out-of-the-box oplossingen voor complexe analyses voor. Hiernaast fungeer je ook als coach voor BI specialisten.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als BI Developer over de volgende vaardigheden en kennis

  • Minstens 5 jaar ervaring met Datawarehouse en Business Intelligence
  • Goede kennis van SAP BOXI 4.2
  • Excellente ervaring van Business Objects Data Services
  • Zeer vaardig met SQL Server
  • Kennis van SAS en Python

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be