Skip to content

Banking Developer

We zijn op zoek naar een Developer binnen de bancaire sector. Een sterk analytisch vermogen en een structurele methode zijn cruciale eigenschappen. Ben jij bovendien gebeten door gecompliceerde berekeningen en heb je een goed inzicht in financiële producten. Dan ben jij de Developer die we zoeken! Laat je het ons asap weten ?!

Jouw dag in een notendop

 Je staat in voor de requirements, de analyse en de implementatie van de applicaties. Dit gebeurt op technologisch vlak in Fusion Invest en C#.

Jouw skills op een rij

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je sterk in:

  • Fusion Invest of Sophis Value
  • .NET en meer bepaald C#
  • Je bent een krak in complexe berekeningen
  • Je bent getriggerd door financiële, bancaire producten

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be