Skip to content

Artificial Intelligence Engineer

Ben jij een Artificial Intelligence Engineer met kennis van Machine Learning? Communiceer je vlot in het Nederlands en het Engels? Solliciteer nu!

De opdracht in een notendop

Als Artificial Intelligence Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van modellen gebruik makend van AI en ML. Je zal ook instaan voor het implementeren, commentariëren en testen van de modellen.

Artificial Intelligence Engineer
Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Artificial Intelligence Engineer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van AI, Machine Learning en Vision
  • Ervaring met Python en TensorFlow
  • Basiskennis van C#

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be