Skip to content

Architect Big Data

Ben jij een ervaren Architect met een passie voor Big Data? Ben je communicatief vaardig en omschrijf je jezelf als flexibel? Solliciteer nu!

Rolomschrijving

 Als Architect Big Data sta je in voor het het opzetten, onderhouden, verbeteren en uitrollen van de roadmap voor verschillende data layers. Concreet ben je verantwoordelijk voor het vertalen van business requests naar functionele requirements. Daarnaast zorg je voor de creatie, het onderhoud en de verbetering van de verschillende roadmap processen.

Architect big data
Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je Architect Big Data over de volgende ervaring en skills:

  • Kennis van het opzetten en bewaken van data architectuur zoals het Business Information Model
  • Aantoonbare ervaring in het creëren en verbeteren van roadmap processen

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be